Vuosikokous ja agilityn alkeita

Vuosikokous ja agilityn alkeita

Yhdistyksen vuosikokous sujui sunnuntaina helteisissä merkeissä Someron Haukkukalliolla. Virallinen kokous pidettiin ulkosalla ison männyn varjossa nurmikolla. Kaikki entiset hallituksen jäsenet jatkavat toimissaan ja mukaan tuli myös yksi uusi jäsen. Myynnissä oli viime syksyksi hankittuja heijastinliivejä sekä koirille että ihmisille. Niitä on vielä jäljellä joitakin kappaleita, ja niitä voi tilata yhdistyksestä. Myös yhdistyksen logolla varustettuja mustia pipoja on myynnissä ja hyljekoirakirjaakin on saatavana kesälukemisiksi.

Kokouksen jälkeen Heidi Ikonen johdatteli kiinnostuneita agilityn saloihin ja sitä pääsi myös kokeilemaan pienellä harjoitusradalla. Vaikka sää oli helteinen, muutamat innokkaat jaksoivat koettaa. Agilityä voi harrastaa monella tavalla ja se on mukavaa aktivoivaa liikuntaa niin koiralle, kuin sitä ohjaavalle ihmisellekin.

Kerholla on suunnitteilla uusia jäsentuotteita ja niistä olikin malleja esillä. Hallitukselle saa esittää toiveita, mitä haluaisi yhdistyksen jäsentuotteeksi. Jäsentuotteita on helppo tilata nettikaupasta jatkossa.

Uusia nuoria seiskareita kävi esittäytymässä ja rakennearvioitakin tehtiin. Oli mukava päästä pitkästä aikaa tapaamaan ja vaihtamaan kuulumisia. Kerhon ohjelmassa on kuluvana vuonna edistää jäsenrekisteriasiaa ja ennen kaikkea innostaa pennutukseen, sillä seiskarin pennuilla olisi kova kysyntä, mutta pentuja syntyy todella vähän.