Seiskarinkoirakerhon kokoontuminen ja vuosikokous 20.6.2021

Seiskarinkoirakerhon kokoontuminen ja vuosikokous 20.6.2021

Seiskaririnkoirakerhon kevätkokoontuminen ja vuosikokous järjestetään sunnuntaina 20. kesäkuuta Someron Haukkukalliolla, Palmantie 10, Somero.

OHJELMA
11.00 Tervetuloa ja kerhon kuulumiset
12.00 – 14.00 Vuosikokous
14.30 Tutustuminen agilityyn ja vapaata ohjelmaa, koirien rakennearvioita.

Ilmoittautumiset viimeistään 14.6.2020: info@seiskarinkoirakerho.fi.

Tarvittaessa vuosikokoukseen voidaan järjestää etäyhteysosallistuminen. Ilmoitathan, jos haluat osallistua etäyhteydellä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat, että koirallasi tehdään rakennearvio.

Kokous ja muu ohjelma järjestetään ulkona. Mikäli sää ei mahdollista ulkona kokoustamista, kokous pidetään sisätiloissa voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden.

Paikalle tulijoita pyydämme huomioimaan yleiset korona-viruksen tartunnan ehkäisemiseksi tarkoitetut toimenpiteet eli käsihygienian, maskien käytön sisätiloissa, turvavälit eikä sairaana pidä osallistua.

Kokoontumisessa mahdollisuus hankkia kerhon jäsentuotteita eli pipoja ja heijastinliivejä. Paikalla myynnissä myös kirja Hyljekoirat ja seiskarinkoira.

Vallitsevan koronapandemian takia kokoontumiseen liittyvät muutokset ovat mahdollisia. Muutoksista tiedotetaan tällä sivulla.

HUOM!
Varsinais-Suomi on koronaepidemian lievimmässä eli perusvaiheessa 16.6.2021 alkaen, joten sunnuntain kokoontumiseen ei ole osallistumis- yms. rajoitteita.