Seiskarinkoira harrastaa -valokuvakilpailu 2019

Seiskarinkoira harrastaa -valokuvakilpailu 2019

Seiskarinkoirakerho julistaa ajalle 1.2.2019-15.9.2019 valokuvakilpailun tarkoituksena kerätä julkaisukäyttöön laadukkaita kuvia erilaisista seiskarinkoirista. Seiskarinkoirakerho on kiinnostunut siitä, mitä seiskarinkoirien kanssa puuhataan, niinpä kilpailun teemaksi valittiin seiskarinkoira harrastaa.

 

Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailuun voi osallistua 2 kuvalla/ osallistuja. Kuvien tulee olla itse otettuja ja osallistujalla on oltava täydet oikeudet kuvan julkaisemiseen.  Kuvan kohteena on rekisteröity seiskarinkoira tai koiria. Kuva voi olla uusi tai vanha, mutta sen tulee täyttää kuvan laadulliset vaatimukset. Maltillinen kuvankäsittely on sallittu.

 

Kuvan laadulliset vaatimukset

 

 • Kuva lähetetään digitaalisessa muodossa
 • Kuva-alan muoto on vapaa ja se voi olla originaalista rajattu
 • Koko vähintään 1920 pikseliä pisin sivu
 • Kuvaa saa muokata korjausmielessä vastaamaan todellista kohdetta, mutta ei niin, että se muuttaa oleellisesti kuvauskohdetta tai sen alkuperäistä sisältöä.

 

Julkistaminen ja palkkiot

Tuomaristo valitsee 10 parasta kuvaa ajalla 16.9-30.9.2019, jonka jälkeen kuvat esitellään seiskarinkoirakerhon nettisivulla, jossa yleisö saa käydä äänestämässä suosikkikuvaansa ajalla 1.-15.10.2019

Kakki kymmenen finaaliin valittua kuvaa palkitaan suurennoksella omasta kuvastaan.

Äänestyksessä kolme eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan aiheeseen liittyvällä kirjapalkinnolla.

Kilpailun tulos julkistetaan ja palkinnot jaetaan Seiskarinkoirakerhon syystapaamisessa loka-marraskuussa 2019.

 

Osallistumalla kilpailuun annat suostumuksesi siihen, että kuvaasi saa julkaista kerhon omassa toiminnassa tiedotuksessa sekä kuvaa saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle yhdistyksestä tai seiskarinkoirista kertovien artikkeleiden kuvittamiseen. Yhdistys edellyttää, että kuvaaja mainitaan kuvien yhteydessä. (CC BY-NC)

 

Kuvaajan vastuu

Kuvaajalla tulee olla täydet oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

Kuvaaja vastaa, että kuvassa näkyvät tunnistettavissa olevat henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvan julkaisemiseen, jos kuva on otettu muualla kuin julkisella paikalla.

Kilpailun järjestäjä voi sulkea vilpin tehneen kilpailijan pois kilpailusta.

 

Järjestäjän vastuu ja oikeudet

Kilpailun järjestäjä sitoutuu käsittelemään kilpailuun toimitettuja tiedostoja huolellisesti, mutta ei vastaa järjestäjän käyttämän kolmannen osapuolen aiheuttamista vaurioista. Järjestäjällä on oikeus tallentaa kuvat kilpailun tuomarointia ja sääntöjen mukaisia käyttötarkoituksia varten.

 

Tuomaristo ja voittajan valinta

Tuomaristo valitsee kymmenen parasta, joista yleisö saa käydä äänestämässä suosikkiaan ajalla 1.- 15.10.2019, kolme eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan kilpailun voittajina.

Voittajakuvien valintakriteerit:

 • kuva ilmentää seiskarinkoiran perusolemusta ja kertoo kivalla tavalla kuvauskohteesta tai kuvaustapahtuman luonteesta.
 • Kuva on teknisesti laadukas

 

Kilpailun tuomaristo:

 • Satu Valtonen, Seiskarinkoirakerhon kunniapuheenjohtaja
 • Hanna-Mari Laine, Seiskarinkoirakerhon jäsenvastaava
 • Tuula Vehanen, valokuvaaja, freelancer
 • Olli Häkkinen, valokuvaaja, mainostuotantoyhtiö Koski Syväri

 

Kilpailukuvien toimitus

Kilpailukuvat lähetetään sähköisesti osoitteeseen kilpailu@seiskarinkoirakerho.fi

Liitä mukaan seuraavat tiedot:

 • Kuvaaja,
 • kuvauspaikka,
 • kuvausaika (mahdollisimman tarkasti),
 • Kuvassa olevien koirien ( koko nimi ja mahdollinen kutsumanimi) ja mahdollisten henkilöiden nimet
 • Lyhyt tarinan kuvan sisällöstä

 

Jos kuva on suurempi kuin kilpailussa edellytetty minimikoko, lähetä kuva pienennettynä minimikokoon. Voittajilta originaalit pyydetään myöhemmin.

Osallistumalla kilpailuun vahvistat lukeneesi yllä olevat säännöt ja vakuutat, että sinulla on sääntöjen edellyttämät oikeudet kuviisi.